tiistai 24. joulukuuta 2013

christmas

♥  H Y V Ä Ä  J O U L U A

Tämä joulu on nyt vietetty isälläni Vantaalla, kun muu perhe on Himoksella. Joulufiilistä ei aamulla meinannut millään löytyä ja kiukitti hirveesti tua lumettomuus. Mutta nyt kun joulukirkossa on käyty, maukas ruoka syöty, lahjat avattu ( jotka olivat aivan mahtavia ), piparit maistettu ja joulusaunassa saunottu, nyt se joulufiilis löytyi. Jouluseurue meillä oli vähän suurempi kun muina jouluina, kymmenen henkeä mahtui taloon aika hyvin. 
Jouluna aamupalaksi tietysti kuuluu kunnon riisipuuro jossa mukana manteli :)


Nipsu oli mulla hoidossa kun Emmi ja hänen poikaystävänsä lähti äitin ja muiden sukulaisten kanssa himokselle viettämään joulua. Pupu ei mökkiin voinut mukaan tulla joten se tuli sitten mulle hoitoon.

Jos joku siis ei ole huomannut, ulkona on aika karu keli täällä etelässä. Eikä yhtään lunta löydy. Onneksi Niklakselle on aivan sama mikä keli, kuhan ulos pääsee.

Käytiin kirkossa, ja muistin samalla kysyä rippikoulu passiin merkinnän.
Ikävä sukulaisia mutta erityisesti siskoa, äitiä ja mun neljää pientä serkkua.♥ Onneksi ollaan keritty puhua skypessä ja viestejä lähettää. Liian kova ikävä olis muuten tullut, vaikka ollaanhan me kauemminkin oltu erossa. Mutta jotenkin jouluna on erityisen ikävä.



 Mahtava tämä Niken ilme kun pyysin häntä tekemään mörkö ilmeen. 
-
Ihanaa joulua kaikille tasapuolisesti ja toivottavasti tuli mieluisat lahjat :) Mutta vaikka lemppari lahja ei tulisikaan, muistakaa että ajatus on tärkein!
:lla Petra


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti