lauantai 26. lokakuuta 2013

Shopaholic

Heipsis kaikki!
Me oltiin tänään vähän shoppailemassa Tuurin ihmeellisessä kyläkaupassa. Lähettiin Emmin kanssa kotoa puol seittemän aikaa, huhuh ku väsytti. Oli kyllä hyvä herää niin aikasin jottaa maanantaina jaksais nousta... Junalla Riihimäkeen ja sieltä autolla kohti Tuuria. Pitkän matkan jälkeen nähtiin jopa sattumalta sukulaispoikaa jonka kanssa vaihdettiin muutama sana. Innostuin ostelemaann ihan sikana tavaroita ja vaatteita. Jostain tuolta kaivautui esiin mun shoppaaja luonne. Loppujen lopuksi kassalla huomasin että ostokset makso n.50€ Sen jälkeen kipitettiin Emmin kanssa siihen nahkakauppaan ja ostin ihanat kengät ♥ Joista olen haaveillut niin kauan. Päivän summa oli n. 80 + ruuat. Positiiviset puolet on että en ostanut mitään turhaa ja että kaikki oli alennuksessa. Nyt ollaan menossa kohti kotia ja siellä toivottavasti odottaa iloiset tuliaisten vastaan ottajat :) Tässä kuvia reissusta ja valitettavasti ette nyt saa tietää paljon nua maksoi kun blogger temppuilee!

Ahkera shoppailija


























. 












Hauskaa loppuviikkoa!

15 kommenttia:

  1. ei ainakaa yhtään kirjoitusvirheitä

    VastaaPoista
  2. oi ihana piin elämä <3

    VastaaPoista
  3. anonyymi 1 vois pitää suunsa kii jos ei oo mitään hyvää sanottavaa saatana. Muuta tekemistä ku nipottaa muiden blogissa, kannattais varmaan hankkii elämä.

    - Maria

    VastaaPoista
  4. Ei kui noloi noi jotka sua haukkuu ! :D miks pitää lukee tää jos ei kiinnosta ja miks pitää olla pilkun-nussia ? :Dddd Haistan kateutta ! Voi mä tunnen kauheeta myötähäpeää ! xDDD Sentää Petra jaksaa kirjottaa ja sil on joku asia jota se tykkää tehä ! Jatka samaa rataa höpsö ! :3
    ♡:Maurinazz

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos ihana<3 Nauroin kyllä itsekkin noille kommenteille :D Juu ajattelin jatkaa niin kauan kun vaa ite tykkään, eikä mua hetkauta nää kommentit!

      Ps, Onneee videoiden tekemiseen marza ihana <3
      Pps, keksin uuden lempinimen sulle :-D

      Poista
    2. Aaae oot sulonen ja kiitosss ♡♡♡ kaikkee hyvää tälle sun blogille. (: :3
      → Ja vihaajat vihaa mut Petra takas vilkuttaa ! ←

      Poista